Studierådet för naturgeografer och geologer (SNG)

Studierådet för naturgeografer och geologer (SNG) är en organisation som drivs helt och hållet av studenter vid INES (Institutionen för naturgeografi och ekosystemvetenskap) och institutionen för Geologi. Den representerar studenterna i beslutsfattande styrelser i dessa två institutioner, samt vid Naturvetenskapliga fakulteten (LUNA).

Detta ger studenterna en möjlighet att ge feedback om sin utbildning, kommentera nya idéer och föreslå sätt att göra utbildningens kvalitet ännu bättre. Det organiserar också aktiviteter för studenter som sittningar (middagsbjudningar på studentnationer), fika, utflykter etc.

Alla är välkomna att delta i SNG:s möten! SNG vill gärna höra dina idéer, kommentarer och förslag. Du kan också kandidat för någon av posterna i SNG (ordförande, vice ordförande, en representant på ett av korten, sociala kommittén ... osv.) under valen.

LinkedIn-grupp

SNG har tagit initiativet till att starta en studentgrupp på LinkedIn. Du är varmt välkommen att gå med!

Kontakta oss

Om du vill veta mer om SNG, skicka ett e-postmeddelande till sng-ordf [at] luna [dot] lu [dot] se eller besök SNG-rummet (till vänster från föreläsningssalen Pangea), där det finns information om nästa SNG-möte.

Du kan också besöka SNGs Facebook-sida.