Angående det pågågående utbrottet av covid-19

Med anledning av virusutbrottet sker nu ett antal förändringar under våren 2020. Din kurskoordinator kan svara på frågor om hur just din kurs påverkas.

Undervisning kommer att ske på distans

Nu flyttar vi över undervisningen online. Det kommer att hanteras lite olika på de olika kurserna och det är viktigt att studenter följer upp information som kan komma om undervisningen. För frågor hänvisas  för närvarande till kurscheferna.

Salar och labbar

Våren 2020: Under utbrottet av covid-19 kommer möjligheten att komma in i salar och labbar att vara begränsad. Om du behöver komma in i någon sal eller labb behöver du kontakta din kursansvariga för att få tillgång. Självklart rör vi oss i lokalerna bara om vi är symtomfria.

Information från Lunds universitet

Lunds universitet har samlat information för studenter och personal vad gäller det pågående covid-19-utbrottet.

För att hålla dig uppdaterad om Lunds universitets agerande i saken finns det en sida för personal och studenter som kontinuerligt uppdateras med den senaste informationen:

Information om covid-19 till studenter och medarbetare vid LU

Här finns också svar på vanliga frågor för studenter:

FAQ om covid-19 för studenter